Katalog BPW
Rozbudowany katalog produktów marki BPW, czyli Bergische Achsen Kommanditgesellschaft. Sprawdź, co z wyrobów tej firmy możesz kupić w sklepie Concord!
2019-12-20, 12:25

Katalog BPW - oferta sklepu Concord

Na stronie sklepu Concord znajdziesz katalog BPW oraz wiele produktów tej marki. Czym się zajmuje i jaka jest jej specjalizacja? Firma współpracuje z producentami pojazdów transportowych i handlowych, a także stacjami serwisowymi. Dzięki temu uzyskuje szereg informacji i opinii od osób bezpośrednio zainteresowanych jej produktami. Pozwala to na nieustanne dopracowanie stosowanych technologii i dostosowanie ich do potrzeb docelowego klienta.

katalog bpw zawierający produkty dostępne na sprzedaż

Produkty w katalogu BPW

A cóż to za produkty zawiera katalog BPW? Znajdziemy tam osie sztywne i skrętne. Niektóre z nich wyposażone są w hamulce bębnowe, część zaś w tarczowe. Kolejnym z produktów jest zawieszenie, zarówno mechaniczne, jak i pneumatyczne. Jest to dosyć istotne w przypadku części do samochodów ciężarowych, które są poddane większym przeciążeniom. Aby więc wyeliminować wstrząsy, które mogą się przełożyć na uszkodzenie towaru lub dyskomfort transportowanych ludzi. Ważnym segmentem jest również pneumatyka hamulcowa, która gwarantuje bezpieczne użytkowanie każdego samochodu, nie tylko ciężarowego.

110 lat działalności BPW na rynku

To najważniejsze podzespoły tej firmy, natomiast na nich nie wyczerpuje się katalog BPW. Znajdziemy także przykłady bardziej szczegółowych części. Wymienić tu można felgi aluminiowe różnych rozmiarów, nogi podporowe, obrotnice i dyszle, czy elementy zabudowy pojazdów użytkowych. Oferują też klientom zestawy oświetlenia zewnętrznego. Przyznać trzeba, że oferta firmy jest szeroko rozbudowana. Od ponad 110 lat istnienia firmy zdobyła ona spory kapitał w postaci wiedzy i technologii, który pozwala jej sprostać wymogom kolejnych użytkowników i ciągłym zmianom na rynku motoryzacyjnym.

Concord Shop